Lyhytkurssit ja luennot

Ilmoittautumiset luennoille, teemapäiviin ja lyhytkursseille sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse p.045 341 5993.

TEEMAKURSSIT

ARKITEMPPU-KURSSI 6KRT

Harjavalta to klo 19-20 (1.9.-6.10.), Harjavalta

Toivotko koirastasi emännän tai isännän pikku apuria, joka avaa ovet, sammuttaa valot, täyttää pyykkikoneen, noutaa kaukosäätimen, kerää lelunsa koriin ja - jos sinussa on yhtään torkuttajan vikaa - herättää sinut heti herätyskellosi soidessa. Jos vastaus on kyllä, niin tässäpä kurssi, jota olette odottaneet!

Kurssilla harjoitellaan vapaavalintaisia hauskoja ja hyödyllisiä arjen temppuja.

Hinta 96 euroa (sis.alv). Kurssikoko max. 4 koiraa.

LUENNOT

Rauhallisesti hihnassa

su 9.10. klo 13-15, Harjavalta

Mitä tulee ottaa huomioon rauhallisen hihnakäytöksen opettamisessa ja vetämisen ennaltaehkäisyssä? Miten koira siedätetään erilasiin häiriöihin? Minkälaiset varusteet tukevat hihnassa kulkemisen opettamista?

Hihnatreenin pääperiaatteita havainnollistetaan teorian, videoiden, demokoiran sekä ohjaajien mekaanisten harjoitusten kautta.

Hinta 15 euroa (sis.alv).

Pennun tapakasvatus

su 9.10. klo 15.30-17.30, Harjavalta

Luennolla käydään läpi koiran elämän alkutaipaleeseen ja tapakasvatukseen liittyviä asioita. Kuulet muun muassa mitä pennulle tulee kotiutumisen jälkeen opettaa ja mitä menetelmiä kannattaa käyttää, jotta pennusta kasvaa luottavainen ja rohkea koira.

Hinta 15 euroa (sis.alv).

Oppivainen koira

su 23.10. klo 13-15, Harjavalta

Tule kuulemaan, kuinka saat koirastasi reippaan, iloisen ja oma-aloitteisen treenikaverin. Luennolla käydään läpi koulutuksen lainalaisuuksia, kuten toiminnan aikaansaamisen keinoja, erilaisia palkitsemistyylejä sekä uusinta tutkimustietoa koirien kouluttamisesta.

Hinta 15 euroa (sis.alv).

TEEMAPÄIVÄT

Leikkejä, hauskuuttelua, aktivointia

HARJAVALTA:

su 30.10. klo 13-17, hinta 45 euroa

Teemapäivän aikana opitaan uusia hauskoja leikkejä sekä tutustutaan erilaisiin tapohin aktivoida koiraa. Innokkaiden koirien kanssa harjoitellaan mielentilojen hallintaa sekä leikkejä, jotka eivät kiihdytä liikaa ja vastaavasti rauhallisempien tapausten kanssa löydetään leikkimisen riemu.

Laadukas hauskanpito toimii hyvänä pohjana koiran treenimotivaatiolle sekä ihmisen ja koiran väliselle luottamukselle. Leikkituokiolla voit myös auttaa koiraa rentoutumaan uusissa tilanteissa.

Sopii kaikenikäsille koirille. Kurssille otamme maksimissaan neljä koiraa.